Followers

Sayang You Can Dance!

Yesterday..

THE STORY BEGINS!...

Tengah2 chatting ngan kakak kesayanganku itu...kteorg plan nk gi unikL MIAT kat dengkil utk gi apply.
So set time,kteorg pun gerak la dari rumah kul 2pm.Naik la star lrt ke bukit jalil.
Sampai sana,CLK putih,DAF1829 sedang menunggu disana.Terus melangkat ke kereta then kakak terus drive ke Puchong sebab die nak gi ambik ape ntah..

Pastu dari puchong,we heading to Dengkil.Sampai disana,register dan tulis2 ape yang patut.
Pastu around kul 4.30pm kiteorg gerak gi OU ( fav ayna shopping mall ) nak gi tgk wayang.
Kakak suruh gi tgk dragon ball,tapi i xnak..nak gi tgk SAYANG YOU CAN DANCE!
hahhaha..

So,movie start kul 0640.I asked her,pukul brapa skarang...die kate kul 0620 dah..so gi la beli tiket cepat2.
THen,kakak ajak gi mcd nak gi beli nugget sebab KELAPARAN.
tapi i cakap tak leh,sebab just 10mins lagi before movie.

So tunggu nye tunggu,tgk jarum jam minit tu dah di no 10 tapi wayang still tak bukak.

Then tgk balik jam,rupe2nye baru pukul 5.50pm!!!

hahaha..

oleh kerana kelaparan,terus turun escalator then carik stoove dan duduk dan makan hotdog n nugget..

pastu kakak gi beli sunglass n gi f.o.s..

pastu,jam 0630,gerak balik ke GSC then masuk ke HALL NO 9!

Cerita pun bermula...

Menari,menyanyi,menari n xbyk script yang digunakan...hahaha

THIS MOVIE TOTALLY BORED!

thats all..

pastu,abes wayang....

cite seterusnya tgk la if rajin i tulis lagi!
hahaa

2 comments:



sYaMiMi naSiR said...

sila pastikan waktu tayangan btol yer semua!!!

ayina said...

OMG.
ada ke patut bagitau org yang OU tu i pny fave shopping mall?
xpatut betol.
haha.
nx time, tgk jam betol² taw!.
hahaha!