Followers

Keje partime


Hi..
Selamat Pagi.

I damn exited today sebab nak gi carik keje dengan bekas musuh aku itu..
So,bangun jam 10 pagi nih.
awal gler kowt..

Then text him, jom gi carik keje kanz.
then dye kate okay.
bgtau dia, pukul 1120 i gerak ambik dye kat umah sumwhere in pandan jaya.

So, lepas2 mandi, text lg dia kate, datang la umah aku untuk jimat masa kan.,naik jer tren.
Then dia kate, aku malas larh nak pegi sebab nak gi jumpa mak cik dia.
tak ke cam sial jerk...aku dah siap2 bagai..dah ready to go..then dia leh ckap cmtu..
kalo korang, ape korang rasa n korang buat??


So aku ckp, what the F*** kan..ko kata nak jumpa makcik kul 3pm.So more than enough nak carik keje..
Aku dah dapat tau, dia still menipu aku.
Aku tahu sapa yang dia pegi jumpa tu.
Tapi takpe..dia ingat aku ni bodoh kot..
dia je tak tahu yang aku tahu semua yang dia buat

So, aku memang tersangat la bengang dengan perangai dia yang cam hanjeng sial tu!!


aerrrrhhh! tension arini!!

3 comments:



ayina said...

=.=
sabar jerla.
hahaha.
u dah tau dia gitu.
asal nk sakit ati?..

relax jer.

Hansliciou said...

xder la..
i kan dah baik2 ngan dye..
then die make me hurt again..
sape yg xgeramm..
dye gak yg terhengeh2 nk kawan blik ngan i..
tp wat prangai cmtu!

ayina said...

hurm.
orang gitu..
memang xleh kasi 2nd chance lorh.
dia akan hurt u jugak gi kot mana² pon.