Followers

Menyesal...

hey guys!
Arini nk share about menyesal!!
jom share!

Cuba tgk lirik lagu bawah nih..

Semula ku tak yakin
Kau lakukan ini padaku
Meski dihati merasa
Kau berubah saat kau mengenal dia

Bila cinta tak lagi untukku
Bila hati tak lagi padaku
Mengapa harus dia yang merebut dirimu

Oohhh~
Bila aku tak baik untukmu
Dan bila dia bahagia dirimu
Aku kan pergi meski hati tak akan rela

Terkadang ku menyesal
Mengapa kukenalkan dia
Padamu


Korang penah kene tak situasi diatas?
aku baru je mengalami nye!
mmg lirik lagu itu sangat2 sesuai..

Lirik tu mengisahkan 3 orang watak.
Si A, Si B dan Si C!
Si A dan Si B adelah Kaple.Then si C adalah kawan kepada si A.
Then si A kenalkan si B kepada Si C.
Then after si C berkenalan dengan si B, mereka menjadi rapat dan si C merampas atau merebut cinta dari Si B yang selama ini lover kepada si A.

Situasi ni tak kira samaada lover ke, abg angkat ke, adik angkat ke, kakak angkat ke ataupun kawan2 even besh friend

Adakah korang penah kene?
jom share!!

Ni video clip lagu itew

1 comments:



homo:graphy said...

pernah je..
teruk2..
x suke..x suke..
hehe..