Followers

Revenge Of Blood Prince

Hey guys..
ape khabar skrang uols?

Okeyz.
How to start erk..

REVENGE OF BLOOD PRINCE..

Itu tajuk tak der kaitan dengan any movie yang ditayangkan di wayang atau ape2 cd..
REVENGE yang bermaksud dendam manakala
BLOOD PRINCE adalah darah seorang putera ( lelaki ).

Org kate,Islam pun Kate,dendam itu dosa..jangan sesekali berdendam.
Tapi jika asyik orang je duk tindas2, duk maki2 hamun, duk kutuk sane sini..sampai bila kite kene bertahan?
asyik kita je mengalah.
Sesekali,aku fikir untuk membalas dendam atas ape org sekeliling aku buat terhadap aku.
tapi bukan masa dye lagi..aku bukan balas dendam secara kasar atao pun secara jahat.

aku akan balas dendam ,tetapi pada time tu, aku dah mempunyai segalanya.
aku dah ade kehidupan aku sendiri yang tidak memerlukan tanggungan ataupun belaskasihan org.

insyaAllah,REVENGE OF BLOOD PRINCE ni akan muncul dalam masa 3 tahun lagi.
Aku bukan berniat untuk membalas dendam secara keras,tetapi mereka akan rase pedih dengan ape yang aku buat...

Kepada mereka yang berkenaan, pls la... UNDERSTAND ME!

( refer to post below )

PERNAH TAK..sekali jer kamu fikir kan ati aku nie...
PERNAH TAK..sekali jer kamu tau ape yg terbuku dalam fikiran aku nie??

KAMU tak penah tau ape yg aku rase..
KAMU
tak penah tau beban yg aku pikul..

KAMU hanya nampak gelak tawa aku jer..
KAMU hanya nampak senyum sinis aku jer..

TAPI....

KAMU
penah nampak aku MENANGIS??
KAMU penah nampak aku MENDERITA??
KAMU pernah fikir MAKAN ke tak aku ni??

TAK PENAH KAN???


So renungkan2 dan selamat beramal

5 comments:



ayina said...

Nabiel..
sedih i baca.
memang speechless. xtau nk komen apa.
sabar jerla dearest.
and yeah!
u akan ada ur own life in 3 years from now.
so.. dun think of it too much!
prove to them yang YOU CAN DO IT!
i'll be by ur side!

Nabiel Haniff said...

thanks ayna..
u jgn sedeyh2.
u sedeyh,i lg sedeyh..
tp kesedihan alwiz by my side.
so i need to face it.
thats all
btw,thanks a lot sbb keep supporting me!

izzuan_0105 said...

bro.....pedih je bunyi....ape cer?

Nabiel Haniff said...

ade ler izzuan..
biarlah ia menjadi rahsia..
huhu

izzuan_0105 said...

relek sudah beb....moh main airline manager