Followers

Toothache




Hey guys! Welcome to jomflying.

Dah lame aku tak update my jomflying nih.
rase rindu sangat..
currently sangat2 bz dengan college, keje, assignment n macam2 lagi.. Sampai online pun kat CC jerk..

huhu
Arrrhhh! Sejak kebelakangan ini aku diserang oleh sakit gigi!
sangat2 sakit yer. kerja aku sehari2 pun terhad jerK..
Sakit gigi!
sangat menyakitkan!

sbb sakit gigi, aku leh jd moody, anger and macam2 lagi..
huhu..
ape2 pun, uols doakan ye agar gigi aku ni kembali sembuh..

ahaks!!
wish me luck! daaa

1 comments:



Anonymous said...

I just found the website who writes about
Several
home based business reviews

If you want to know more here it is
home business ideas
www.home-businessreviews.com