Followers

Lirik dan lagu

Hi,
i just nak share satu lirik yang ditulis oleh diriku sendiri.
dan alunan lagu telah dibuat oleh my best friend, Nashzelira.
Thanks to her.

Just reading the lyric.
alunan lagu nanti kami akan masukkan dalam blog.
sekarang tengah tunggu kawan lagi satu untuk arrange kan music untuk lagu ini.

njoys!


MENITI HARI YANG BELUM PASTI

Kau sebuah lilin
menyuluh kehidupan ku
sehingga ku meningkat dewasa
kau sering disisi

Julai kau pergi
kini tak kembali
mengadap yang ilahi
dengan kehidupan yang hakiki

c/o
Meniti hari yang belum pasti
Tiada lagi suara manismu
didengari setiap hari
kau pergi dan terus pergi

kau beri pedoman dan tunjuk ajar
untuk jadi insan berguna
tiada erti penat dan lelah
melayan karenah ku yang lincah

c/o
Meniti hari yang belum pasti
Tiada lagi suara manismu
didengari setiap hari
kau pergi dan terus pergi



2 comments:



faiz.nasir said...

best lirik tuu, sgt puitis, keep it up

Hanslicious said...

thanks faiz.
insyaAllah, nnti sy akan try upload lagu nyew.
hehe..

ari dah siap agi satu lirik raya..hehe