Followers

Tingkap Kereta Dipecah



Hey Uols! Dah lame xupdate jomflying nih. quite bz larh.

.dengan preparation steward, assignment college, kelas lagi.
sebab this semester just tinggal around 4-5 weeks je lagi pastu semester BREAK! yayy!!

Yesterday, sampai kota bharu with my fren fizi.
The reason why balik kota bharu, sebab nak settlekan psal pertukaran nama kete. so ponteng kelas la 2 hari. Nak tulis surat nanti utk kolej. So malam semalam, before balik kb, pegi la lepak kat mamak pelita kat tepi klcc. pegi dgn pzy, east, n abg eddy. Just minum2 jerk selepas gi burfday party si east tu kat ktv imbi.

Dalam 30mins je lepak kat pelita tu. balik2 ke kereta, tgk2 tingkap kat seat belakang tu dah pecah.terkezzut gler. tapi nak wat cmner, benda dah jadi..dlu alwiz la parking kat tepi pelita tu tapi xder pape jadi pun... tapi alhamdulillah xder ape2 yang hilang.just beg si east dgn bankard je yang hilang. after tu, clearkan cermin tu, pastu terus gi balai polis dang wangi nak wat report. wat report, polis amek gmbar n dlam kul 2am baru siap.

balik umah kat ampang sekajp sebab nak amek plastik nk tutup tingkap yang terbuka tu. tape bagai kat cermin tu. dalam kul 2.40am me n pzy continue our travel to kota bharu n around 9 am smpai kb..quite lambat jgak smpai kb sbb aku p tdo kat RnR Gua Musang sebab too sleepy. huhu..

p/s : koko, kalau u baca blog ni, i nak pic time kat birthday party tu!! nak letak gak dlm my blog!!

1 comments:



KoKo centa EAST said...

pic ade dgn mieza.
rituh amek gne camera dia.
ti i suh dia upload dlm puaka comminity grup.
pastu i ltk dlm blog i.
ble dah setetl sme i gtao u eh..
btw,
thx for coming.