Followers

Banjir oh Banjiir

Hari ni, banjir dah mula surut.
Time type blog nih, air banjir still ada kat luar umah.

tapi paras kaki jer.
dah surut banyak dah.

So, its time utk basuh lumpur2.
huhu.!
Pagi td, sempat meredah banjir untuk pegi amek my kete.
After amek kete, terus gi KBMALL and TESCO!
gi beli cd windows 7 utk format laptop my beloved brother.
so skrang, baru siap format laptop dy!

so to aiman, SELAMAT Menggunakan Windows 7! hehe.

Malam nih,
planning utk keluar dengan hazwan, syahir and asyraf!
Tapi xtahu lagi la jadi ke tak.

klo jadi, esk ade lagi la pic2 baru dlm my blog nih.




meredah banjir utk gi amek kete

So, sekarang gmbar tengah cuci lumpur.
Even gmbar itu hanya lakonan, tapi tak pe lah.
at least ada jugak sumbangan dalam activity ini.hahha

Activity mencuci lumpur
From left : che dah, bibik n Nabeyll

1 comments:



KoKo steLLa EliXiR said...

owh nabiel.
paka pown banjir jugek.
mencis.
trg paling teruk.