Followers

MidValley Once Again





hey!
How are
you
guys?
hope sehat2 je yer!

mood : penat & bengang & ngantuk

Yesterday, heidy, sunn and I went to Abg Hakim nye rumah.
kat sana duk lepak2, tgk astro and makan kek.
hahha.
sedaappp!

time duk lepak2 tu, kteorg practice dance jugak untuk perfomance kat kolej nanti.
for prom night dinner. kami bertiga practice dance and kareographer from heidy.
penat jugak la dance nih! hahaha! tapi its quite INTERESTING and HAPPENING!

petang tu, golding ajak kuar gi MidValley bersama kawan2 nye ; Row and El.
so, abg kim, heidy and sun including me , pegi la midvalley around 5pm camtu.
lepak2 kat midvalley, gi makan kat madam kwans [ nasi bojari ] beshhH!!

after lepak2 kat mid, golding and frens pun dah nak balik PERAK dah!
so after dorang gerak ke KLSENTRAL, kami pun balik la jugak sebab si Sunn pun nak finishing his assignment. after sampai je kat umah, heidy kate, jom practice lagi!
so practice lagi!! hahaha!
tapi overall, step utk tat song tak full pun lagi.baru half way nye lagu!
Wish me luck!!

p/s: tunggu kelas seterusnya jam 2.30 petang utk subject Aviation Airport Environment

7 comments:



AkU said...

wah2..prom nite..cool eyh..ngee~~

Nabeyll Hanyff said...

nanti jemput datang la yerp!
hehe

AkU said...

erk~~bole ke??
hahah..jadi patron je kot..

Nabeyll Hanyff said...

boleh.
tp kne byr la.
haha.
nnti dtg la.
memeriahkan lagi.

AkU said...

kena bayar eyh..ala..VVIP pown kena byar..hhuhuuhhu..~~

Nabeyll Hanyff said...

haaha..
kedekut.
nnti dtg ajak ramai2.

AkU said...

LOL..
C U WHEN I C U ler...