Followers

Don't Insult Me Like This

Lately, lots of things happen to me.

Its bout bad bad bad things!
Huhhh!

How to start erk?

INSULTING ; contempt ; and SELFISHNESS are come and haunted me !!
Ouh God!, Why you send me a big test like this?

I can't stand for it and the only ways to release it by crying and writing or talking to someone.

Aku tak nak lah bercerita panjang tentang apa, siapa dan bagaimana ia terjadi. Biarlah aku je yang tahu dan orang2 yang terdekat je yang tahu benda nih.

Tapi kepada orang yang memfitnah aku dan buat2 cerita tentang aku, kau kene AWARE lah dengan aku nanti. AKU AKAN CARIK KAU DAN KEBENARANnye nanti. TUNGGU lah..
and kita tgk la langit tinggi or rendah oke!

Kepada yang menghina2 aku nih, tak kira lah sapa2 pon.. Kau ingat lah.
Ni hari kau..esok lusa tak tahu lagi hari sapa. Aku nak tengok sampai mana kemegahan engkau dengan aku? Aku pasti dan yakin, YOU WILL FIND ME jugak nanti bila tiba hari kau nanti!
That time, kita tengok lah macam mane oke!.. InsyaAllah, kalau aku ni baik hati, aku akan lupakan segalanya, lagipun kau pun banyak gila2 tolong aku kan! Tapi, all these things that you done to me, aku akan kenekan kau balik jugak..kau tengok je nanti. InsyaAllah lah! Allah ADIL okay!

Hey, yang jenis selfish2 nih, kau pon tengok je nanti. Eh, tahap mana sangat lah selfish kau tu kan?
Kau boleh ke continue life kau dengan penting diri kau cmtu hah?
hishh hisshh hissh.. SEDEH lah kau nih!
Bila kau perlukan aku, kau carik lah aku.. mai mintak tolong aku , mai suh aku belanja, suh aku macam2..tapi bila kau ada kawan lain, kau buat hal kau lah plak?
SHIT dowh!
Aku nak tengok setakat mana ego kau. Kau berseronok2, kau tak ingat pon kawan kau yang duk bersedih2 nih.. tapi kau biarkan je sebab kau PENTINGKAN DIRI KAU SENDIRI yang tak seberapa hebat tuh!

Arrggh... Panjang plak lah!
Sambil2 bengang menulis ni rasa release sket.
Even bengang2 pon, tapi airmata is falling down jugak!
Takpe2, ALLAH itu adil. Tunggu Dan Lihat!


5 comments:



Joey said...

well you should enjoy the moment of friendshipness..if you like to call it that

you dont want to live like me....not (ada tp mcm takde) much friends to hang out with :)

Nabeyll Hanyff said...

joey
im trying to enjoy .
but sumtime when sumone being a backstabber , thats hurt!!

joey said...

hmmm..

nasib tak pernah jumpa lagi back stabber...

kalau aku sebagai back stabber adala kot..hahahaha

Nabeyll Hanyff said...

eh..u back stabber?
OMG.
xbek tao..
especially wt kat kwn baek

Joey said...

hahaha..no la just kidding..

i mean as a human memang ada sifat baik dan buruk