Followers

Di Ambang Aidilfitri

Halooo !


Ramadan sudah pon sampai di pertengahan nya.
so tinggal separuh je lagi untuk tibanya Aidilfitri.
Ramai dah yang duk gila2 edit wat kad raya :)
so saya pon tak terkecuali ..

Terima kasih to my housemate Shahz, sebab tolong snapkan pictures utk diedit supaya dijadikan ucapan raya aka kad raya electronic.
Nak beli kad n htr guna post, ia menggunakan cost yang tinggi, so wat je sndiri n upload kat Facebook ke, Myspace ke, or own blog !
So ia sangaat menjimaatkan !
btol tak ?
ngeee..!

So, i've made two kad raya :)
tapi just an ordinary card sebab im not professional in editing.
and im not in the multimedia course.

Out of topic jap..
My MID-TERM EXAM pon sudah dkat.
28th August till 1st Sept start exam !
OMG !!
exam ouh exam..kene study agi..
mood raya kene hilangkan sekejap...

Bukan setakat exam je, ade lagi keje yang kene siapkan.
Project utk mid sem nih..
AIRPORT VISIT . .
so kene wat propsal utk visit tu.. lecturer kate before midterm kene submit.
oleh sebab itu, sangat bz la..
proposal lagi, study agi.

ape2 pon, im trying to be the best among the best .
WISH ME LUCK :)



2 comments:



Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah….
Lama betul tak singgah sini..... maaf atas segalanya.... apapun kita tetap kawan sealam maya kan....

weeehhhhh belum raya lagi ni.... tapi dah nak dekat raya gak lagi setengah lagi ....

Nabeyll Hanyff said...

thanks :)

selamat hari kemerdekaan jugak.
n slamat hari raya :)

thanks sebab ziarah yer :)