Followers

Karaoke Di Kala Demam

Hey Hey Hey !
while tengah siapkan assignment dan keboringan.
saya turn BLOG EDIT untuk post new entry kat jomflying.
hari ni, demam saya dah semakin baik. Alhamdulillah :)

kelmarin saya pegi clinic n Saya dapat cuti 2 hari dari doctor.
HAHA.
so hari ni, bila dah kembali ke kolej, macam2 notes kene salin, assignments !
total up saya ade 4 assignments n 1 tutorial kene siapkan.
tak cukup dengan itu, esok juga ada QUIZ utk airport security n safety.
hehe. saya suda penat n saya rasa mahu tidur sekejapp bersama bantal2 n tilam saya!
hahahaaha..

sebelum tidur; saya nak share cerita dikala demam.
pada malam kelmarin, semasa demam tu, i got a sms "jom pegi karaoke malam ni dengan aril "
then saya reply "xde duit nih, klo banje oke lah". suddenly msg masuk lagi yang berkata "oke je . pegi je laa"
so bila dah dengar orang nak blanje, terus laa gigihkan diri untuk pergi even dalam demam2!
before ke karaoke, kteorg lepak di kedai mamak area tempat karaoke tu. minum barli suam.
haha.

Around 10pm, kteorg pon pegi la karaoke n tamat pada jam 12am.
Saya, Shahz, Aril n 2 of his friends yang pegi.
Aril asked me to sing !! tapi cam malas je sebab takder mood. kepala sakitt maaa.
tapi after dipaksa2, nyanyi jugakk la.
n aril suh duet lagu HARAPAN by fazley zainal.
and Shahz plak nak record..so record je laah..HAHAHAHA.
so kali ni, xde gmbar lah..just a video utk lagu HARAPAN by Nabeyll n ARIL :)
suara xsdapp pon..tpi just suka2 dimalam raya n hiburkan hati dikala demam ..
ENJOY !!!
jangan lupa komen2 okee !

video

9 comments:



NaZim said...

hehehe...
xpe sore x sodap..
yg pntg dpt release tension
plus nynyi free..
n plg pntg..
ENJOY evry single MOMENT of LIFE kn3x...

p/s: npe x post vid..hahaha
:P

-nazim-

Nabeyll Hanyff said...

hahaha.
taw xpe.
hahaha ;p

video kt dah post tu..

KoKo steLLa EliXiR said...

yang penting nyanyi jugek kn??
omg.
tringat zaman2 kite karaoke 2 jam kt ktv.
time tuh u nyanyi lagu bye2 by mariah carey.
time tuh ade ryzz..
dia nyanyi lagu izinku pergi.
n i nanyi lagu agnes-tanpa kekasihku..
owh tedak..
i miss dat moment!

Nabeyll Hanyff said...

koko !
btol2...
rindu2!
tapi vokal dah lain dah.
zaman2 dlu n skrang.
hahahaha.
btw, i love your voice time nyanyi lagu agnes tuu!

joey said...

jom karok! :)

Nabeyll Hanyff said...

joey :
hahaha.
JOM!

KoKo steLLa EliXiR said...

thx nabiel.
tp,
sore i sgt teruk.
wahahahaha.

KoKo steLLa EliXiR said...

baru je tgk n dgr video neh.
btw,
ada improvement.
good job dear.

Nabeyll Hanyff said...

hahaha.
improvement la sgt kan.
hahaha.
dah gi blaja vokal dgn cikgu siti hajar.
:P
wweekkkk