Followers

Balik Raya ! :)


Hello !

i'm sure banyak dah blog mesti duk update pasal raya je an?
hahaha
and i'm one of them.
ngeee.

Camner preparation anda utk raya nih?
dah ready dah ?
i hope all of you dah ready dari segala segi ye :)

Tomorrow morning, mahu balik kampung saya.
Kota Bharu Bandaraya Islam , Kelantan . ;p
HAHAHA!
so, around 3am in the morning, i'll depart from KL .
hope xde la traffic jam..

those who driving balik kampung tue.
HATI - HATI DI JALAN RAYA !
bawak kete slow2 taw ( even saya pon bawa kete laju )!
SEMOGA SELAMAT SAMPAI KE DESTINASI ANDA !


4 comments:



KoKo steLLa EliXiR said...

selamat hari raye dear!
semoga dapat banyak duet raye.

p/s: mencis lar i ta dapat alek raya kampung. kena keja.

joey said...

hey

selamat hari raya jugak untuk kamu

kalau ada salah ker, ada komen-komen yang aku tulis sepanjang aku melawat sini menyakitkan hati ker, dengan rasa rendah diri aku minta maaf ek

harap-harap hari raya ni meriah kat kg :)

Nabeyll Hanyff said...

koko : bg duit raya kt i oke?

Nabeyll Hanyff said...

joey : its oke.
no heart felling.
same goes to you :)