Followers

Sibuk = Busy ~ pening pening pening !! ~


hey u all ! :)
ape khabar ? sehat je la ye hendaknya .
saje nak update blog ni sebab boring lah + masalah + keje2 kolej yg menimbun .

just only a few weeks left before my final exam that gonna start mid of April .
errrm....then, lecturers keep giving us a lot of projects and assignment + presentation + tutorial.
huh !
no time to enjoy at the moment .

i wish utk pegi tgk MERONG MAHAWANGSA arini. 10March Screening on cinemas.
tapi tak sempat + tiada sen nih .

kesibukkan diriku ditambah lagi dengan, lawatan MQA yang akan dtang ke college.
I am the one yang terpilih utk menjadi DUTA utk my course !
Ape gunanya DUTA course nih ? bukan famous sgt pon.
tapi tanggungjawab kami sangat besar . tadi pegi taklimat daripada lecturers and management college about this MQA Visit this upcoming Thursday ( 17/3/2011 )

as a DUTA, kami akan di interview oleh MQA members and Panel yang dilantik oleh MQA bout my course . Panel tu ade daripada KIST Aviation Academy and daripada Politeknik Ungku Omar and one or two panel dari MQA sndiri . interview tu akan menyoal all bout the course. dari segi subject, macam mne mengajar, facilities kat college, lecturer's attitude and etc. so, saya kene wat revision lagi dengan subject2 yang lepas . daripada semester 1 smpai lah semester 4 !

bertambah lagi kerja saya !!
pening ! sangat pening !
tapi nak wat camne, demi Cybernetics tercinta dan my beloved course, saya terpaksa buat benda nih dan saya harap semua berjalan lancar .
Doa daripada anda semua sangat penting !

Itu saja kot nak update hari nih .
ape2 pon, doakan dan wish me luck untuk smua keje2 yg sy lakukan nih.
semoga tuhan memberkati saya :)
aminnn..

1 comments:



♥aqmalazmi♥ said...

singgah sini :D