Followers

Having Fun @ Sunway Lagoon ;)

Hey you all ...
hihi..

Tinggal beberapa hari lagi nak start semester baru .
alahaii....xsabar2 dah nk start nih.boring n dah puas enjoy dgn kwn2 nih.
hari tu dah dapat ptptn, terus pegi shopping n abeskan duit di sunway lagoon..
dan selebihnya simpan utk raya plak .
hihihi...

actually, plan pegi sunway lagoon dah berabad sebenarnye..dah lama plan nk gi sunway lah, genting lah.
tapi semua tka menjadi..
so last2 kteorg bertiga jerk pegi sunway lagoon..
mula2, pagi tu hujan sgt lebat, semua cm da moody n sedih je sbb macam tak dapat je nak pegi main, tp at last the sun shine :P







wahh..smua cm alhamdulillah .. haha..
OMG, i can feel the fun bak kata sunway lagoon, non-stop excitement and feel the fun..
wah..mmg non stop excitement lah...hihi..suka sgt..
sangat besh la . 
ni kat entrance Scream Park, tp kteorg tak masuk pon
macam2 kteorg main..kteorg amek yang 3park entry for RM60 just for malaysian instead for foreigner is RM80 . 25% for mycard holder :D
best kan jadi rakyat malaysia dapat discount :P

ade sesetengah mainan tu, kteorg main sampai 2 kali..sbb syiokk sgt :P
hihi..
nanti sapa2 nk pegi release tension ke, nk have fun dgn kwn2 n family ke..pegi la sunway lagoon.
seronok sgt n semua benda rasa release . yuhuuuuuuuuuuuuuuuu~

4 comments:



cece degil tehomadd :/ said...

Hi .. meriah :) best jeaa. Btw,i dah follow blog you. Nice,bole ajar i kan. Hehe. Follow me http://hanycece.blogspot.com/ TQ

Aman Ibrahim said...

best!! never been there before.. have a great day ahead bro~

Nabeyll Marvel said...

Cece : hihi..
mmg meriah ..
huhu...sgt best la kt sne..sbb da lama gila2 xpgi ..hihi

Nabeyll Marvel said...

Aman : hihi..never been there?
nanti pegi lah.
you will have a great fun there :P
hihi..