Followers

Jenjalan dengan Azam & Faris

Last 5 days, Azam datang ke Kota Bharu.
Dia kawan saya time kat Langkawi haritu.
Aku bawak dia n faris jenjalan around kota bharu islamic city nih.
gi pengkalan kubur,rantau panjang,pantai seri tujuh,and etc.
Kiteorg pun gi kat tokong terbesar kat asia tenggara somewhere in Tumpat.
Gi ngan kete hazwan je..Perodua Kelisa..Korang kan tau,kete aku tak siap2 lagi nih..
Doakan la biar cepat siap..susah la aku nak jenjalan..
huhu..


Azam & Me

Faris & Azam @ PCB

Pelangi Mall - Blue Perodua Kelisa

I Love You !!

Me!


7 comments:



Khaled Md Radzaif said...

keta ko siap2 lg?

Nabiel Haniff said...

tak siap lagi la khaled...
sial nye kedai ler

LeE said...

tetiba jd pemandu pelancong....he3...

kELvIN aka TrAiN mAN said...

you fall in love with who ?

Nabiel Haniff said...

fall in love?
out of topic nih..

kELvIN aka TrAiN mAN said...

I Love You... gambar you tu...

Nabiel Haniff said...

ouchh.
sbb tu i tgh tulis my name n my gf kt pasir tu.
hahah