Followers

After A Month..

Hii guys..
petang tadi eden dah tiba kat kota bharu atas kod dalam aviation ialah KBR.
Penerbangan tadi agak baik dengan keadaan cuaca yang berawan.
Crusing altitude ialah 29000ft above sea level.
korang mesti pelik sbb this flight xder pic or cockpit visit lagi..
sbb aku dah boring sgt dengan Airbus A320 nih especially airasia walaupun airbus A320 adalah favourite diriku ini.
mama pi ambik eden tadi.My AK6326 landed at Sultan Ismail Petra Airport 15mins before 5pm.
15mins delayed.
Mama tiba dengan kereta baru KAMI iaitu toyota corolla altis 1.8 Sport!
hahaha..yang bernumber plate DBK 2662..
hahaha..
papa nak gi letak carpet kat dlm kete tu..so dari airport terus ke kedai utk gi beli karpet kat kaki tu..
So,eden,nadia dan aiman mengambil peluang utk mensnap pic2 kerana kami ini semua gila GAMBAR..dari kedai itu,kami pergi ke Perdana Medical Centre untuk gi melawat org baru delivery anak..ahahha..
snap pic lagi..enjoy2

Some pictures from me!

Komen tau!

Luv,
nabiel...

nadia,nabiel and qistina


tgh berjlan menuju ke bilik hospital

dlm lift - aiman,mama,nadie,nabell

bju baru nih..hahah

kete oh kete..
mulut itoo penting

snyum2...

baru je tba nih...so snap pic utk first time dlm altis..haha

5 comments:



sYaMiMi naSiR said...

sape dapat baby baru???

Nabiel Haniff said...

abe yey la dpt baby baru tu..
adik danish

ayina said...

mana g picx yg u ngn baby tuh?
that photo comel.
sebab ada baby tuh.
haha!
jgn marah u.

sapa yg g amik u?.
u ngn aiman je yg duk blakang?.
if mum / dad u ada, mesti penuh kreta kan?

Nabiel Haniff said...

mama i gi ambik la..
aiman,nadia n mama..
dad i xder...
huhu..
xdop baby tu mu still cute kan..,hahahaha

ayina said...

eleh.
prasan.
yerla.
still comel.
hahah~