Followers

To all of my schoolmates - Seribu Impian..

Result spm dah dekat..
Kita semua akan teruskan hidup dalam bidang masing2 nanti.
Gurau senda kita bersama di sekolah dulu akan ku ingat sampai bila2..
gurau senda,suka duka kita harungi bersama...( wah jiwang ayat aku)..
Ape2 pun,aku doakan kat korang semua,be the best on whatever you do!
Korang jangan lupa la visit2 my blog nih. Klau korang ni dah free,wat la jugak blog..baru best!
Korang doakan aku ye dengan cita2 aku nih..Nanti dah result keluar,sms aku ok!
Kepada kawan2 aku yang gaduh ngan aku ke terasa hati ngan aku ke,aku mintak maaf ok.
aku dah maafkan korang selama nih.
hehe.
lOve You!
Aku tujukan lagu ni untuk korang semua......

Seribu Impian

Disenjakala begini
Teringat kembali
Teman-teman lama dahulu
Yang pernah sama mengharungi

Pahit dan manis dirasa
Sehati sejiwa
Tak mungkin ku lupakan segala
Saat suka dan duka

Susah dan senang kita bersama
Rentasi rintangan yang ada
Tiada sempadan yang memisahkan
Kasih sesama kita walau badai tiba

Seribu impian pernah pun kita bina
Demi masa depan...
Tenggelam jauh dalam khayalan
Di buai alam mimpi

Kenangan lalu menjelma
Teringat kembali
Di ketika bergurau senda
Mesranya kita bersama

Seribu impian indah menghias jiwa
Bagaikan permata...
Setinggi langit biru, mimpi kita
Abadi selamanya...

2 comments:



ayina said...

wei.. sedey arh!
tringat balik kat skul.
mlngnya, i xseskul dgn u.. kan??

all the best nanti result out.
ixpernah wish u pon.
wahaha.

syg,
ayina.

Nabiel Haniff said...

tq frends!
i love u all.
not only schoolmate xtually.
all of my frens!
i appreciate all of u!
sedeh mmg sedeh lorrr