Followers

Kumenangis membayangkan bertapa kejamnya dirimu..

Hi.
Aku just nk bgtau ko.
aku menangis dengan keputusan yang aku buat
tapi aku nak kau sedar bahawa ape yang aku buat ni bukan utk kepetingan diri aku ataupun aku jeles ngan ko.
aku xder terdetik langsung untuk jeles ngan ko.
aku just nk take care ko sbb ko la kwn baik aku.
aku tahu,ko rasa aku cam kongkong ko.
tapi seyes,aku xpenah kongkong.
ko nak kawan ngan sapa pun suka hati ko la.
tapi dlm byk2 orang kat dlm dunia ni,
kenapa musuh aku jugak ko nak kawan?
KENAPA?

ko tak tahu.
perangai dia camne.
ko tak tahu ape dia buat dlu.
ko tak tahu dia hanya nak ambek kesempatan dengan diri ko.
tapi bila aku cakap camtu,ko kata aku menyebok.
bagi aku,suka hati ko la ko nak buat ape pun sekarang
sebab KO BUKAN KAWAN AKU lagi.
ko buat la ape2 yang ko suka..tak ada dah orang yang nk ganggu hidup ko.

tapi just harap,
ko takkan menangis satu hari nanti seperti aku menangis pada waktu lepas.
aku tak nak ape yang terjadi kat diri aku terjadi lagi diri ko.
time tu ko nk menyesal ko dah xleh..sbb dari dlu aku dah bagi nasihat kat ko.
ko tu baru lagi kat sini.tapi ko rasa ko hebat.
aku xleh nak buat apa dah.
tu je aku leh wat...

KO HAVE FUN DENGAN kawan baru ko tu erk!

6 comments:



homo:graphy said...

xpe la..
u sbr je..
kalau sendiri x rase x tau..
so let it b..
as long as u dah warned n cube selamatkn die..
leave out to him skang nk deal with it cmne..

Nabiel Haniff said...

thanks sbb support i...
tengs again

LeE said...

juz teruskan idup...xsume org suke kn kte...

ayina said...

sabar jerla ekk sayang?
as i said. stay though.
u dah larang, tp dia xmo dgr..
then bg dia rasa sniri apa yg u rasa dulu.
k?

i tau u still sayang dia anyhow.
but let him be.
dia dah besar.
pandai² dia jaga diri.

muaks.
again.. stay though!

Nabiel Haniff said...

tenQ ayna.
u la kwn i yg pling understanding.
i syg u sgt.
n thanks god sbb i ade kwn cm u!!
everythings u know bout me.
luv u agaiinnn

ayina said...

^^
love you too dearest!
jgn berkira sgt ngn i!
we've been friends for so long!
hehe.

stay though and be though sayang!
i'm always here if u need me!