Followers

Lirik dari Diriku

Hey guys!
sejak kebelakangann ini.
kehidupan aku penuh dengan misteri.
Aku pun tak tahu.
Hobi aku sekarang telah berubah maybe!

aku pun tak tahu...
kenapa ini terjadi.

Nowadays,
aku sedang menulis lirik.
Ape iteww lirik?
Lirik adalah seni kata/ nukilan hati aku sendiri.

Setakat hari ini, aku dah dapat hasilkan 5 lirik ciptaan aku sendiri tak ada copy atau paste dari orang lain.

Ini semua aku tulis berdasarkan permikiran aku sendiri dan kejadian yang berlaku pada diri aku.

Antara lirik-lirik tersebut ialah

  1. Kini tiada lagi
  2. Cinta Suci
  3. Meniti hari yang belum pasti ( i love this lyrics so much )
  4. Tangisan Terakhir
  5. Teman
Maybe in the future, aku akan terus menulis lirik2 ini sebab aku rasa satu kepuasan dalam diri aku bila aku dapat express perasaan ini kedalam bentuk tulisan.
Dan juga, cita-cita aku untuk menghasilkan lirik2 ini sebagai sebuah lagu kelak.
Aku akan berusaha demi mencapai cita-cita aku itu.

Aku harap,
korang doakan aku ye!

Thanks a lot!!!

5 comments:



LeE said...

no more pilot???xkisah la....yg penting buat betul2......

ayina said...

Teman yang baru ek?
ke Kini Tiada lagi yang i xde?

=.=
xingt!

anyhow. goodluck!
jgn suh i compose, just suh i nyanyi.
hiaks!!!

Nabiel Haniff said...

kini tiada lagi tu ade je la..
teman ni lirik terbaru i

ayina said...

Teman lagu baru ekk?
haha.
nanti i mintak ngn u.
eh.
asal xmo post ur lyrics kat blog?
=P
best per!

Nabiel Haniff said...

xmau la post kt sini.
malu2