Followers

Tag oh Tag!


1. Bekas kekasih saya adalah :
- Seorang
manusia bukan binatang

2. Saya sedang mendengar :
-
bunyi keyboard, lagu britney spears dan deruman angin

3. Mungkin saya patut:
-
makan pagi.sebab saya baru bangun tidur

4. Saya suka :
-
Internet, laptop, handphone, forum and blogger.

5.Sahabat-sahabat baik saya :
-
mereka sangat memahi saya daripada orang lain yang bukan sahabat baik saya

6.Saya tak paham :
-
saya tak paham kenapa orang susah nak memahami orang lain??

7.Saya kehilangan :
-
kehilangan sebuah keluarga yang bahagia

8.Ramai yang berkata :
-
saya hensem tapi hakikatnya saya rasa tak pown

9.Makna nama saya :
-
Tak tahu la..huhu

10.Cinta itu adalah :
-
Suci dan indah

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
-
entah la..suke hati dorang la ape nak buat

12.Saya akan cuba :
-
menjadi seorang yang berjaya tanpa belas kasihan dan bantuan orang lain.Hidup dengan cara saya sendiri

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
-
saya lebih suka kalau dia BAHAGIA SELAMANYA ( HAPPILY EVER AFTER )

14.Telefon bimbit saya :
-
sebuah telefon bimbit nokia 6120 classic yang baru ditukar cover

15.Bila saya terjaga dari tidur :
-
saya akan tengok handphone dan waktu

16.Saya paling meluat apabila :
-
bila tengok perempuan gewdik!!

17.Pesta/Parti adalah :
-
sangat gembira dan kalau boleh biar2 tiap2 hari ada party.

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
-
hemster maybe. tak suke haiwan sgt

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
-
sekolah rendah.dapat kejar2,main2 lagi..

20.Hari ini :
-
hari rabu.Hari yang borink

21.Malam ini saya akan :
-
pergi berjalan2 dengan kawan saya dan balik umah untuk tidur

22.Esok pula saya akan :
-
prepare untuk balik kl..kolej dah start ye 13th

23.Saya betul-betul inginkan :
-
sebuah kehidupan yang happy seperti dulu. no stress n no tension

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
-
muka saya sgt weird sbb arini sakit perut


SETERUSNYA!
SAYA AKAN MENGTAG AHLI BARU BLOG SAYA IAITU PYAN!
GO GO PYAN I TAG YOU IN PYANLICIOUS.blogspot.com

2 comments:



ayina said...

bekas kekasih saya adalah :
u patut tulis nama i. hahaha!

suffian al-lukhkim said...

Mungkin saya patut:
- naikkan berat badan saya . ahah