Followers

KB Mall & Gulai Tempoyak

Hey guys.
Gud Evening.
Selamat Datang to Jomflying!

Untuk malam terakhir di Kota Bharu sebelum balik ke KL esok petang,
Dapat jugak berkunjung ke shopping mall,KBMALL.

Nak tahu tak, kalau aku ke kb mall tu,
mesti jumpa ayna dengan family jerk.
and tempat favourite dorang Mc Donalds.!

Tadi, time turun dari escalator, i saw ayna.
Pastu, melambai2 agi..
Aku pun lambai je arh..dan daddy ayna lark tertengok..
ape lagi malu la jugak.
"Sorry uncle, saya kwn ayna jerk "..

Kbmall ade jugak la perubahan sikit2..ade kedai2 baru kat sane.
Nanti kBmall, dah tak sesak lagi dah kot..sebab nanti dekat kota bharu trade centre tu akan dibuka PARKSON And Giant Hypermarket..
Tak sabar nak gi KBTC tu lark.
huhu..


Tadi jugak, my beloved grandma, buat gulai tempoyak.
dah lama sangat tak mam gulai tu!
Best sangaat!!
Thanks tokwe.!!

Esk, kul 5pm nak gerak gi station wakaf bharu dah.
Tren Express Wau akan depart dari station tu jam 1840.
Aku just amek 2nd class seat.
at first nak amek tempat katil tu, tapi full!
sedeyh2..

Warga KB, selamat tinggal! Jumpa lagi nanti raya!!
Kawan2 di KB, take care oke!
See you in Hari Raya nanti...Rindu sangat kat korang...

Aiman, luv you!
Take care oke! jaga tokwe baek2..
nanti saya beli baju raya kat kl nnti..
oke2?
Take care oke!

*kepenatan, baru balik dari kbmall

4 comments:



ayina said...

hahaha. malu sei..
kebetulan jumpa smalam.
hak3.
u balik kul brapa?

ayina said...

hahaha. malu sei..
kebetulan jumpa smalam.
hak3.
u balik kul brapa?

Hansliciou said...

i pegi kjap jerk.
dlm kul 10 dah blik.
huhu..

ptg ni blik kl daa..

ayina said...

icicic.
hahaha.
then raya ni la plak balik ek?
i xde kat sini dowh~
i ada kat kl.