Followers

Packing Barang.

Hey Guys!
Gud Evening and how are you?

Huh!

Fening memikirkan camner nak wat balik barang2 aku dari kb ke nih ke kl.
berat dan sorang2 larh tu.
kene naik tren lg.
klo flight or kete lain cite..

huhu..

Antara barang-barang yang perlu dibawa balik ke KL

  1. Printer Brother [ besar gajah printer sbb 3 in 1 nye printer ]
  2. keropok yang dikirim dari sahabat dan teman2..
  3. baju2 satu luggage
  4. laptop
Mati aku nak bawak barang2 nih semua..
plan nk letak printer n baju tu dlm kotak.
then keropok dalam luggage..

Ape2 pun, wish me luck untuk packing barang ni.
Even nak balik kl by tren this saturday evening at 6.30pm ..
tapi kene fikir dari sekarang cmne nk pack semua barang2 ini..

TOLONG!!

2 comments:



afi said...

biar betul saudara nak bawa semua ni seorang diri naik tren lagi lepastu printer besau gajah belum lagi beg sandang isi baju lagi fuuh..

Hansliciou said...

haaa..
tahu takpe.
i got confuse dah..
should i bring all these?


tapi printer tu consider pentingla..
nk print assignmnet nnti..
huhu