Followers

Latest Info About Me

Hola!
Bonjour..
Welcome.



Just latest updates from me.

Yesterday, went to Pavilion and KL city with fizi, ijat n fie.







Kami pegi la tengok wayang cite Tsunami, cite dari korea tu.
for me, i boleh kasi 4 stars untuk cite tu.
eventough cite tu tak berapa best pada permulaan dia sebab banyak cakap n bit boring.
tapi time klimaks cite tu, its quite fantastic.
its was a sad story..
Semua cite tu berkaitan dengan kejadian tsunami di Korea yang meragut banyak nyawa.
So, kalau nak tahu cite tu, saksikan nye di pawagam terdekat anda.
[iklan untuk cite tu]

So, pegi la tengok k!








Oke!!




Itu adalah first update from me.

secondly, i have an Open Interview For Steward this 10 Oct 2009 with Malaysia Airlines.


first think in mind is, i need to gain my weight!
So guys, please wish me luck for this interview.
harap2, xder la nervous and everthings hope smooth jerk.
if dapat this job, alhamdulillah, dan kalao disebaliknya, just redha jer lah.
hehe.








1 comments:



gaykb said...

gay