Followers

WARNING !

Guys.!


Saya hargai kunjungan anda ke blog saya.
dan sudi membaca entry saya serta ada yang komen just baca je hingga my visitor counters beribu2 orang visit.
TERIMA KASIH banyak-banyak.

tapi, saya nak bagi WARNING kat sape2 yang visit blog saya n tetibe MENCURI gambar saya utk tujuan benda tak berfaedah !

Saya dapat tahu, ada someone yang telah mencuri GAMBAR saya dan diletakkan di HALAMAN BLOG GAY yang macam FU*K gila2!
KAU seolah2 menjatuhkan maruah aku !
Bukan setakat itu je, dia juga telah memasukkan dialog seolah2 macam aku yang bercakap dan seolah2 aku yang menulis dialog tuh !
WTF !

dapat tahu gambar ni dicuri pon dari someone yang bgtaw kawan saya.
mereka kata gambar tu seolah2 tersebar kat blog itu yang mempunyai beratus follower!
dah la kau amik gambar aku, then bila aku email kau,
kau macam kurang ajar plak dengan aku.
bukan nak mintak maaf ke apa2.. dan saya juga dapat tahu,
penulis blog tersebuat adalah seorang lelaki tua berkepala botak.! dasar GAYBOY TUA NAK MAMPUS !
kalau kau rasa diri kau tu dah tua & tak laku, tak payah nak curi-curi gambar aku oke !
AWARE LA SIKET DGN PRANGAI KO IF KO BACA NIH!

SEGALA GAMBAR / ENTRY ADALAH HAK CIPTA JOMFLYING !
inilah blog tersebut!
p/s : kawan2, korang pegi la visit blog ini kesah lelaki kot..xsure sgt..sebab banyak gila gmbar orang lain yang dicuri dan diletakkan disitu !

2 comments:



joey said...

blog itu sudah kena kunci..so tak dapat nak tengok apa kebendanya

Nabeyll Hanyff said...

die tkot kot.
sbb i dah wat report polis n report SKMM dah atas nasihat kwn2