Followers

Happy December =)


SELAMAT BULAN DECEMBER 2010 !!


Halloooooooo ~

Hope this December will bring you joy and happiness .

Those who celebrate Christmas, MERRY CHRISTMAS . Saje wish awal2, tkot tak sempat nak update blog bila semester dah bukak . Nanti jgn lupa present ye . makan2 raya or open house, jemput jugak taw =)

December gonna be a last month each year. Adekah semua hajat, cita2 , azam anda sudah tercapai ? jika sudah, Alhamdulillah, dan jika belum, segerakan benda2 itu kerna 30 hari lagi tinggal .

December jugak result final exam and overal result utk semester 3 akan keluar . December jugak semester baru dan selangkah ke hadapan n selangkah lagi jadi senior. Semester 4 . December jugak, umur kita makin tua dan makin matang .

Itu sahaja utk mlm nih . once again, HAPPY PRECIOUS DECEMBER TO ALL .

chooowwwzz bedah ...
layaannnzz!


6 comments:



AdiE said...

kejbnye mase berlalu kn...
dh smpai disember dh..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/last-berjimba.html

Nabeyll Marvel said...

taw xpe .
kjap je kot...
rase cm baru je new year .
huhuhu.

Joey said...

It's december? Alamak. banyak benda nak buat :P

Nabeyll Marvel said...

joey : yes its december.
first of december .
pegi settle segalanya yer

Joey said...

tengah tunggu duit masuk ...tp tu pun dua minggu lagi...ades...

Nabeyll Marvel said...

shopping la ea ?
hehe