Followers

Webcam Picturess ~

heyloooo ~

dikala saya boring dirumah .
saya pon gi la main2 n tekan2 kat start, n terokai my lappy nih.
hahha.
so tetibe terperasan E-Cam !
haha.........so dah lama tak guna E-Cam nih.
hahaha..so saya pon jd gila sekejap , then snapping pic ala2 model gitu.

snap snap snap !
wahh...hahaha...tu je la kot..
saya mahu gi mandi actually, tapi saya snap2 pic depan E-Cam dlu.
nanti after mandi saya update lagi cita psal praktikal saya plak eaa..
hehe..

Chowww tipah, bedah,~~
byee...

1 comments:



aienyerika87_badlisyah said...

haha...xsangka nampak ada budak2 cybernetics kat swimmg pool rose vista...main badminton la pulak...asik berendam ja..haha...now da kasi hint wahai student..heee