Followers

Salam Aidilfitri : Kad Raya . ;)

assalamualaikum kawan2 ;)
hehehe..
tinggal seminggu lebih je lagi utk raya kan?
cam kejap je puasa . rasa cam baru je puasa, tpi dah nak raya plak kan?
huhuu...

ape persiapan korang utk raya tahun ni ?
baju raya warna apa ? dah beli ke belum ?
hehe.
saya tahun ni baju melayu warna purple . hehe.
saya dan adik saya warna purple. dah siap beli dah ! ;)

kad raya saya utk 2011
pegi jalan TAR dua minggu before raya pon, dah ramai orang dah.
penuh orang kat sana.
haiish..sgt ramai lah manusia . hehe.

Friday's morning 26hb tu, dalam kul 3-4am saya dah nak balik KB. saya balik dgn my bestie, Hazwan.
hehe..doakan perjalanan saya selamat.

tu je la kot saya nak update !
selamat berpuasa semua dan selamat hari raya !
maaf zahir dan batin .

p/s  : fobia dgn kesah2 org kene simbah asid tak kira laki ke perempuan . harap2 kita semua dijauhka dgn bala dan musibah cm tu. then tiba2, depan2 mata ade org kene ragut dgn bdak2 kt balkang times square.
Ya Allah, jauhilah saya dari segala musibah2 tuh

11 comments:



RAZZi KHiLAF said...

smart lorh baju kaler purple.
my fav color!
hurm..
lame x jenguk blog neh..

p/s:selamat hari raya!
maaf zahir batin.

Nabeyll Marvel said...

Hehehe, thanks.
Hehehe.
Slmt hari raya gak.
Kaler bju raya tahun ni kaler pe?

Si Putera Pena Abadi said...

Awak selamat hari raya jugak . Maaf zahir dan batin . :')

Cantik baju kale purple. Jealous sy.

Joey said...

owh. We have the same theme colour for Raya this year. Purple is the new black sekarang..Hahaha

Anyway, Selamat Hari Raya.. dan jangan sedih2 time raya. Be strong!

Nabeyll Marvel said...

Fendi : hahah.
.
Of course la cantik.hihi.
Selamat hari raya jgk k....

Nabeyll Marvel said...

Joey : yuuppp.
I heard purple is the colour of the year.hahaha
ramai pakai purple this year... Hehehh.
Tahun depan nk merah lah plak :)

Si Putera Pena Abadi said...

kan . memang cantik . lebih3 lagi org yg pakai tu si FLAWLESS . Lagi lahhh teserlah kecantikannya .

Terujanya ! :)

Nabeyll Marvel said...

Caroooot kgen.
Wweerk

Nabeyll Marvel said...

Caroooot kgen.
Wweerk

Si Putera Pena Abadi said...

suka cakap cam tuh . tak de de sy nak carot2 bulan pose nieh. hehehe! awk flawless tahu F.L.A.W.L.E.S.S.

RAZZi KHiLAF said...

tatao plak kaler ape?
mybe hejau gelap kot.
ahahaha.