Followers

Hantu! Takutt...


Assalamualaikum...

Entry kali ini lain dari yang biasa dipost didalam jomflying nih.
first of all, semoga allah sentiasa berada dgn aku walau dalam keadaan macam mana pun.

Ini berkaitan dengan HANTU
yeah, its a GHOST!

Last 2 nites, my fren kene histeria a.k.a kene rasuk!!
Dia bercakap2 cina lagi.. Ouh, takut gler!!!

and ni adalah kali ke-4 kejadian aneh berlaku kat umah kiteorg! Tapi setahu sayer, umah kami xder apa2, tapi umah depan kami yang ada "sesuatu"

5-6 tahun sudah, umah depan tu ada orang bunuh diri. Seorang yang berbangsa cina n agama budha.
after kejadian tu, umah tu, xpenah ada orang duduk, tak der penyewa, takder tuan rumah.
Umah tu milik bank.

Selepas kejadian tu, kami satu umah ingin berpindah umah! Tapi bulan awal bulan 5 baru dapat masuk umah baru!

Sangattt sangattt takut untuk menharungi hari mendatang selama sebulan lagi didalm umah tu!
seriously sekarang nih, just datang umah my best buddy after tiada orang kat umah.
nobody berani duk sorang2 umah!

Guys, hopefully tiada apa yang berlaku lagi lepas nih. hope selamat2 je lah!
nanti if pindah umah baru, kami nk buat doa selamat nanti!
nanti, kami jemput semua ya!!

Bye!

3 comments:



jackAlist said...

. . .lor, baca la yasin ramai2. . .
tp da pindah umah baru, dont forget to invite me to ur house warming ya!

Nabeyll Hanyff said...

hahaha.
oke!
sure!

AkU said...

hopefully nothing 'bad' gonna happen there..
eyh..!! usually rite..yang kena histeria2 nih dak pompuan jek..hmmm..
lol..^^