Followers

Photoshot a.k.a The Sibling Explorer

Heyyyyyyy!


Lame gilerr kot tak update my beloved JOMFLYING nih.
Rindu Rendu and Ryndu!!
How bout u guys? Sihat!?

Skrang nih, tengah sakit tekak lah..cam nak demam.
huhu. Hope xla demam.. hihi. tapi ubat tak makan2 pon lagi..
hehe.. Nk tunggu sumone banje ice cream nih.
HAHA

15 more days to NEW SEMESTER! Ouh no!
Damn Freaking sebab result bakal kuar.. I'm sure i'm not perfect as before.
My pointer will drop down for sure! haha.







So, semalam we ( the sibling ) plan gi mandi sungai gabai.
memandangkan Sya Mel Gondzalez dah mahu pulang ke Ipoh sebab semester dah nk bukak and balik KL balik in another 3 months! Lame kottt!
Will miss him so much!













After mandi manda di Sungai Gabai, around 4pm we heading back home.
So, masa on our way back, kteorg singgah di beberapa tempat utk wat photoshot biasa2 nih.
HAHA. sERonOK gler!!!
Oleh sebab itu, me and Rafiq Danish lah yang jadi model utk si Sya Mel . Dia amek course multimedia in photographer la kot kat kolej!!

So, picturesss kat bawah ni adalah hasil Sya Mel Gondzalez a.k.a Memey!
Thanks to Memey!
We love you!

p/s : gambar2 ini, hanya lakonan semata-mata, tiada unsur2 negative lain :)




2 comments:



AkU said...

lucah..lucah..hahhaa...

Nabeyll Hanyff said...

lucah tang mane?