Followers

Blueberry Cheese Tart :D

Blueberry Cheesetart

Nak cita sket psal my favourite snack dikala petang, tghari, mlm !
hahaha! ;)

Blueberry cheesetart versi ampang yang selalu saya mkn nih, SANGAT SANGAT sedap !!
rugi kalao korang tak try.
saya makan cheesetart nih, tak kira waktu, dan boleh dikatakan almost everyday.
hahahah . sampai ada orang cakap saya dah gemox . *gembira* 

kat kedai roti dan kek cahaya tuh, kat situ ada brownies chocolate.
kat sana pon, dia nye kek, sangat2 best jgak.
kalo pegi kedai tu, if cheesetart dah abes, sy beli lah brownies. kalao dua2 ada, mesti sy beli dua2...
menikmati kehidupan dengan mkanan yang lazat2 nih.
satu biji cheesetart tu, RM1.50 !
berbaloi sgt dgn rasa dia yang mengancam..
kek chocolate tu plak, rm1.30 per slice..hahah . macam wat promotion lak !
bukan apa lah, just nk cakap...smua benda2 tuh sedapppp !!

korang tak terdetik ke dihati, nak banje saya?
tu je kot nak share..

p/s : boring duk umah, cuti smbil tggu gaji before balik kB akhir bulan nih !!

2 comments:



missh chiorika said...

wow (!) cheesetart ..

Nabeyll Marvel said...

hahaha..
bestt taw ;)